Predstavljamo Pool Power Steel: savršenu dvorišnu oazu

Related Post

Zamislite predivan osjećaj ronjenja u kristalno čistu vodu na vrući ljetni dan u udobnosti dvorišta. Uz Bazen Power Steel s filter pumpom 56441 i Pool Power Steel Set 4.12m X 2.01m X 1.22m s filterskom pumpom za pijesak modela 56457, ovaj san može postati stvarnost. Dizajniran kako bi pružio osvježavajući bijeg i djeci i odraslima, ovaj izvanredan bazen može se pohvaliti visokokvalitetnim materijalima i ugrađenom pumpom koja osigurava jednostavno i učinkovito održavanje vode. Bilo da ste entuzijast plivanja ili se jednostavno želite opustiti i opustiti s voljenima, Power Steel bazen je ultimativni izbor.

Bazen Power Steel nudi dovoljno prostora za uživanje cijele obitelji. S dimenzijama od 404x201x100cm kapaciteta 6478 litara i 412mx201mx122m kapaciteta 8124 litara pri 90% ispunjenosti, ovi bazeni pružaju dovoljno prostora za plivanje, igru i izležavanje. Izrađen od troslojnog materijala Tritech, s izdržljivim PVC-om ojačanim poliesterskom mrežom, bazen jamči dugotrajnu izvedbu, čak i uz redovitu upotrebu.

Bazen Power Steel ima nekoliko praktičnih značajki koje poboljšavaju iskustvo plivanja. Ugrađeni odvodni ventil omogućuje jednostavno praćenje i podešavanje razine vode, dok priloženi adapter olakšava pražnjenje bez napora pomoću vrtnog crijeva. Osim toga, bazen uključuje samoljepivi flaster za popravak podvodnih rupa, čime se osigurava da manja oštećenja ne ometaju užitak.

Postavljanje Pool Power Steel-a je jednostavan proces. Pobrinite se da odaberete ravnu površinu za postavljanje, slijedeći detaljne upute. Prije punjenja bazena, uvjerite se da nema nabora na dnu kako biste osigurali ravnomjernu raspodjelu vode. Za održavanje bazen očistite razrijeđenim, neagresivnim deterdžentom za pranje posuđa i provjerite prozirnost vode test trakama. Kada dođe vrijeme za pakiranje, temeljito čišćenje i sušenje su ključni kako bi se spriječio rast plijesni. Nanošenje praha talka na platno bazena prije sklapanja i spremanja pomaže u održavanju njegovog stanja.

Bazen 56457 ima sustav pješčanih filtera koji igra ključnu ulogu u održavanju čiste i zdrave vode u bazenu. Pumpa radi tako što vodu iz bazena cirkulira kroz pješčani filter. Dok voda prolazi kroz filtar, sitna zrnca pijeska hvataju i uklanjaju nečistoće, ostatke, pa čak i sitne čestice iz vode. Ovaj postupak filtriranja pomaže održati vodu kristalno čistom i bez zagađivača.

Prednost je imati pumpu s pješčanim filtrom jer su pješčani filtri vrlo učinkoviti u hvatanju čak i malih čestica koje mogu biti prisutne u vodi u bazenu. Pijesak unutar filtra potrebno je povremeno povratno isprati kako bi se isprao zarobljeni otpad i održala optimalna učinkovitost filtracije.

Zaključno, serija bazena Pool Power Steel, uključujući bazene 4,04mx2,01mx1,00m s pumpom modela 56441 i 4,12mx2,01mx1,22m s pumpom s filter pijeskom modela 56457, nudi savršenu dvorišnu oazu za ljetno uživanje . Ovi bazeni dizajnirani su udobno i praktično, pružaju dovoljno prostora, izdržljivu konstrukciju i jednostavno održavanje.